Dispolab team

Werken bij Dispolab Nederland

Heb je interesse in een carrière bij Dispolab Nederland? Dan wil je natuurlijk graag weten wie wij zijn, wat we van jou als nieuwe collega verwachten en wat jij van ons mag verwachten. Dispolab Nederland is een groothandel in laboratorium disposables, gevestigd in Someren (Noord-Brabant). Dagelijks zijn we hier met ons team in de weer om onze klanten van de gewenste laboratoriumartikelen te voorzien. 

Cultuur

Collegialiteit, efficiency, resultaat en klantgerichtheid zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf, die voor ons het succes bepalen. We hebben een informele organisatie met een open en (h)eerlijke bedrijfscultuur.
Mensen met passie voor hun vak zorgen ervoor dat Dispolab Nederland succesvol is en blijft.

 

Persoonlijke Groei

Dispolab Nederland is een groeiende organisatie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s, die met ons willen meegroeien. Wij willen onze medewerkers ook blijven stimuleren om te groeien, door (vakgerichte) trainingen en opleidingen te laten volgen. 

Heb jij interesse in een leuke baan bij een informele hands-on organisatie?
Verwacht jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van Dispolab Nederland?

Stuur dan een open sollicitatie naar hr@dispolab.nl  

 

Wij leveren producten met een constante kwaliteit 

specialisaties

Specialisaties Dispolab Nederland


Chromatografie, Filtratie, Microbiologie en Verpakkingen zijn de speerpunten van Dispolab Nederland. Binnen al deze productgroepen bieden we een breed assortiment aan. 
Middels onze Product Managers en eigen productiemogelijkheden breiden we ons assortiment continu uit met nieuwe competitieve alternatieven.

Het meest trots zijn we op de artikelen die we zelf hebben ontwikkeld, zoals Solid Phase Extractie kolommen en Grondwater Filters. 

Voor meer informatie ga naar: 

Dispolab Nederland - LAB DISPOSABLES THAT MATTER