Pand Dispolab

Roots in Asten, gehuisvest in Someren

Dispolab Nederland is opgericht in 1992 en had ruim twintig jaar Asten (Noord-Brabant) als thuisbasis. Door constante groei in binnen- en buitenland was het oude bedrijfspand te klein. In 2015 zijn we verhuisd naar een nieuw pand in het nabijgelegen Someren. Dagelijks zijn we hier met ons team in de weer om onze klanten van de gewenste laboratoriumartikelen te voorzien. 

Betrokken, gemotiveerde medewerkers

Onze gemotiveerde medewerkers zetten hun ervaring en expertise in, luisteren naar uw wensen, stellen de juiste vragen en denken met u mee in oplossingen. 
Dispolab Nederland kan niet zonder haar medewerkers, zij zijn een verlengstuk van het bedrijf. Waardering voor onze medewerkers komt naar voren in twee belangrijke pijlers van ons HR-beleid; welzijn van onze werknemers én respect voor elkaar. 

Maatschappelijk verantwoord

Dispolab Nederland hecht veel waarde aan een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. In onze dagelijkse werkzaamheden houden wij hier rekening mee door onze afvalstromen te scheiden en deze weer geschikt te maken voor hergebruik.
We zijn ook continu bezig om onze milieuprestaties te verbeteren. Met behulp van ruim 2.000 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand wekken we bijna volledig onze eigen stroom op. 
Naast zorg voor het milieu draagt Dispolab Nederland ook haar maatschappelijke verantwoording door goede zorg van het personeel, financiële zorg en sponsoring voor de lokale gemeenschap, betrokkenheid bij wereldse organisaties en goede doelen. Zo is Dispolab Nederland hoofdsponsor van diverse locale (sport)verenigingen en worden er bijdragen geleverd aan PlanNederland en aan goede doelen waarbij bij voorkeur jeugd, ouderen of mensen met een beperking betrokken zijn.

 

ISO 9001 en ISO 14001

Dispolab Nederland voldoet aan de ISO 9001-norm. Deze ISO-certificering bewijst dat ons managementsysteem voldoet aan alle normen en eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
We streven naar een permanente verbetering van de milieuprestaties van onze organisatie. Het ISO 14001-certificaat is een bevestiging van onze ambities op dit vlak.

    

Identipack

Het zusterbedrijf van Dispolab Nederland is Identipack.
Identipack is gespecialiseerd in monsterverpakkingen voor bodem en wateronderzoek. 
Meer informatie over Identipack kunt u vinden op www.identipack.com

Logo IDP_CMYK.jpg

Beleidsverklaring

Hier kunt u onze beleidsverklaring inzien.